Om Sankt Lukas Stiftelsen

Om Sankt Lukas Stiftelsen

Sankt Lukas Stiftelsen er en moderne sundheds- og velfærdsaktør og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 400 medarbejdere og en stor gruppe frivillige.

Stiftelsen hviler på et folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vi tror på, at alle mennesker skal mødes med omsorg, værdighed og respekt. Det er dét, der har båret og formet Sankt Lukas Stiftelsen i mere end et århundrede og dét, der driver os i dag.

Vores aktiviteter omfatter hospice og aflastningstilbud for alvorligt syge voksne, børn og unge, et plejehjem, et specialkrisecenter, en integreret daginstitution, kurser for sundhedsprofessionelle samt kursusvirksomhed ved Refugium Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk om at udvikle og drive vores sundheds- og velfærdstilbud. 

Vi gør en dyd ud af at skabe rum og ro til troen. Og tro på, at ethvert menneske skal mødes med værdighed, respekt og nærvær, uanset hvor de kommer fra, og hvad de kommer med. Dét er det ypperste mål for vores faglighed.