Konferencer

At mødes med andre. At skabe plads til udvikling i fællesskab. At trække sig tilbage for en stund og fordybe sig i tanker eller tekster. Udsigt gi'r indsigt.

Refugium Smidstrup Strand er et intimt konference- og retrætecenter med plads til både nærvær, ophold med indhold, fordybelse og stilhed. Den unikke beliggenhed med direkte adgang til Den Danske Riviera i Smidstrup på Sjællands Nordkyst og den grønne natur som nærmeste nabo, giver en enestående mulighed for at inddrage omgivelserne i arrangementet.

Vi har plads til 24 gæster – og kommer I mere end 18 personer, så har I stedet for jer selv.

Det er muligt at leje Refugiet til møder, konferencer, retræter og yogaophold. Vores egen lille kirke kan benyttes til andagt, meditationer, stille-arrangementer, musik m.m.

I den selvstændige bygning Udsigten, som er indrettet med både undervisningslokale og plads til hyggeligt samvær, er der panoramaudsigt over hav og strand.

Maden serveres i spisestuen i det over 100 år gamle Stenhus. Vi laver morgenmaden selv, mens gode samarbejdspartnere står for frokost og aftensmad.

Alle vores gæster fremhæver Refugiets unikke lys, natur, beliggenhed ned til stranden og muligheden for gåture på den store naturgrund eller langs havet.

Refugium Smidstrup Strand er en del af Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland.

Refugium Smidstrup Strand er partner hos Danske Konferencecentre.

 

Bed & Breakfast

At trække sig tilbage og finde ro. At nyde det enkelte liv i samspil med naturen. Plads til stilhed og fordybelse. Udsigt gir’ indsigt.

Refugium Smidstrup Strand tilbyder Bed & Breakfast ophold for gæster, der ønsker ro og fordybelse.

Vi har 20 enkeltværelser og 2 dobbeltværelser – alle med eget bad og toilet. Vores værelser er enkelt indrettet, har egen indgang via overdækket gangareal og hvert værelse har mindre terrasse med en kurvestol.

Refugiet henvender sig specielt til voksne feriegæster, der ønsker at slappe af i vores rolige og skønne omgivelser. Refugiet ligger på en stor ugeneret naturgrund med rigt dyreliv og fuglesang med blot 100 meter til stranden og 200 meter til Smidstrup By.

Vi tilbyder Bed & Breakfast ophold i hele juli måned. Resten af året tilbydes ophold såfremt vi har ledige værelser og med hensyntagen til vores konferencegæster. I juli måned serveres fælles morgenbuffet i Spisestuen. Ved ophold ud over juli måned serveres en let morgenanretning enten i Spisestuen/Birkestuen eller direkte til gæstens værelse.

Læs mere om vores Bed & Breakfastophold her.

 

Se den seneste kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen her.

 

BOOK NUB&B Folder

Kapacitet og faciliteter

Refugiet kan have 24 overnattende gæster og består af:

Stenhuset: Den oprindelige strandvilla med stemningsfuld spisestue, hvor maden fra vores gode samarbejdspartner nydes.

Udsigten: Undervisnings-/konferencerum med AV-faciliteter og plads til 24 personer. I tilknytning hertil findes lokale med mulighed for mere uformelt samvær i behageligt møblement, velegnet til pauser og aftenhygge.

Fra begge lokaler er der en enestående udsigt til havet.

Birkestuen: Mødelokale med plads til 10 personer.

Værelser: Vi har 22 værelser, heraf to dobbeltværelser, mens andre to er indrettede til bevægelseshæmmede. Alle værelser er lyse og enkle med udsigt til naturen og med egen indgang fra overdækket søjlegang.

Alle værelser har toilet, bad samt udgang til egen lille terrasse.

Strandkirken: Refugiets lille trækirke er åben for alle gæster for stilhed, andagter, og eftertanke.

Strandplantage: Mulighed for vandreture ad smukke stisystemer og direkte adgang til stranden, en del af Den Danske Riviera.

Ophold og priser

Kurser, konferencer, møder og retræter

Priser gældende i 2023, pr. person:

1 konferencedøgn i enkelt- eller delt dobbeltværelse  DKK 1.620,-

Inkluderet i opholdsprisen for 1 konferencedøgn kl.09:00-09:00 er:

Danske Konferencecentre logo

Mødelokale med frisk frugt og isvand
Kaffe m/brød ved ankomst senest kl. 10.00
Frokostbuffet inkl. 1 sodavand
Eftermiddagskaffe/te med dagens kage
2-retters middag afstemt efter årstidens friske råvarer
Aftenkaffe/te med småkager
Overnatning
Morgenbuffet

Bed and Breakfast 

Pris gældende i 2023 pr. værelse pr. nat

Overnatning i enkeltværelse                  DKK 625,-
Overnatning i dobbeltværelse               DKK 895,-

Morgenmad er inkluderet i ovenstående priser. Minimum reservation på 2 overnatninger.

Vi tilbyder Bed & Breakfast ophold i hele juli måned. Resten af året tilbydes ophold, såfremt vi har ledige værelser og med hensyntagen til vores konferencegæster. I juli måned serveres fælles morgenbuffet i Spisestuen. Ved ophold ud over juli måned serveres en let morgenanretning enten i Spisestuen, Birkestuen eller direkte til gæstens værelse.

Øvrige mødepakkerBed & Breakfast i juli

Retræter

Med baggrund i den kristne tradition afholder Sankt Lukas Stiftelsen retræter på Smidstrup Strand.

Retræterne er en mulighed for tilbagetrækning fra hverdagslivet med dets mange input og udfordringer. En mulighed for i stilhed, alene eller i fællesskab med andre, at nedtone det almindelige liv og i stedet sætte det åndelige liv – forholdet til det der er større end os selv – i centrum.

At give plads til at lade sig stille overfor livets grundlæggende spørgsmål og værdier.

 

 

Refugium Smidstrup Strands Kirke

I forbindelse med Stiftelsens Refugium Smidstrup Strand ligger den lille smukke sekskantede kirke, Strandkirken. Den prisbelønnede og smukke kirke er tegnet af arkitektfirmaet Hvidt og Mølgaard og opført i 1988.

Som en del af tilbuddet til Refugiets gæster står kirken til gæsternes disposition til egne andagter, gudstjenester og meditationer, ligesom vi kan afholde morgenandagt, hvis dette ønskes.

Kirken har plads til ca. 36 personer.

 

Efterårsgudstjeneste d. 20 oktober 2022

Kontakt og praktiske oplysninger

Adresse

Refugium Smidstrup Strand
Sognevej 15
3250 Gilleleje

Tlf. 4831 8025
refugium@sanktlukas.dk

Find vej

Bil: Til Hillerød ad motorvej, derfra mod Gilleleje via Nødebo, eller ad motorvej til Helsingør, derfra ad kystvejen til Hornbæk, Gilleleje, Smidstrup (mod Rågeleje). Refugiet ligger ca. en times kørsel fra København.
Fra Jylland (Århus), ca. 3½ time via Århus-Odden, Rørvig-Hundested.

Med offentlig transport

Nærmeste togstation: Gilleleje, hvortil der kører tog fra Helsingør og Hillerød.
Bus: 360R kører fra Gilleleje St. til Sognevej. Samme buslinje kan benyttes fra Helsinge Station. Afstanden til busstoppested er ca. 400 meter.

Tilgængelighed

Terrænet mellem bygningerne er anlagt, så færdsel med rollator/ kørestol er mulig. Gæsterne må dog være selvhjulpne uden behov for plejepersonale. Refugiet råder over 2 værelser indrettet til bevægelseshæmmede.

Indkøbsmuligheder

Nærmeste supermarked ligger ca. 400 meter væk.

Rygning

Rygning er kun tilladt udendørs.

Pia Reinholm Jensen

Pia Reinholm Jensen

Leder


4831 8025
refugium@sanktlukas.dk

Book Refugiet

Udfyld skema og du hører fra os hurtigst muligt: