Kurser

LAD OS GØRE DIG KLOGERE PÅ PALLIATION

Uddannelse og kursusvirksomhed har altid været en del af Sankt Lukas Stiftelsen - fra den gamle sygeplejeskole, som Stiftelsen drev indtil 1990'erne, til vores videreuddannelse af sygeplejersker, sosu-hjælpere og -assistenter i dag.

Siden 1992, hvor vi åbnede Danmarks første hospice, har vi beskæftiget os med palliation og smertelindring. Gennem de sidste 30 år er det blevet omsat til erfaring, viden og høj faglighed. Den faglighed ønsker vi at videreformidle, og derfor udbyder Sankt Lukas Stiftelsen en række kurser i palliation. Her kan du se vores udvalg af kurser, dykke ned i indholdet og tilmelde dig selv eller dine ansatte.

For tiden udbyder vi følgende kurser:

Tryk på det enkelte kursus, læs mere om kursets indhold og tilmeld dig på siden.

Ved tilmelding til og betaling af kurser accepterer du gældende betalingsbetingelser. Når du tilmelder dig et kursus hos os, indtaster du samtidig dine personoplysninger. Du kan læse Sankt Lukas Stiftelsens politik om opbevaring af persondata her.

Hvis du har spørgsmål til vores kurser, kan du kontakte vores kursussekretær på mail hospicekurser@sanktlukas.dk eller telefon 30 85 24 94.