Bliv frivillig

Bliv frivillig

Som frivillig på Sankt Lukas Stiftelsen er du med til at gøre en stor forskel for mennesker, der står i en svær livssituation fra patienterne på hospice og deres pårørende til kvinderne og børnene på vores krisecenter. Du indgår i opgaveløsningen som et vigtigt supplement til vores fagpersonale og får opgaver, der matcher dig.

At være noget for andre, at bidrage til andres liv og at have blik for det enkelte menneske. Det er omdrejningspunktet for de frivilliges arbejde på Sankt Lukas Stiftelsen.

Som frivillig er du med til at løfte de små opgaver, der gør den store forskel. Det kan for eksempel være at bage en kage eller dække et festligt bord til de indlagte familier på vores børne- og ungehospice. At organisere herreklub for nogle af de skønne beboere på vores plejehjem. Eller læse højt for en patient på hospice, mens de pårørende får sig et tiltrængt pusterum.

Du bliver typisk tilknyttet en af vores afdelinger, som for eksempel vores hospice eller plejehjem, hvor du indgår i et team sammen med det faste personale og andre frivillige. Vi har brug for frivillige med forskellige faglige og personlige færdigheder, og vi tilstræber at tilrettelægge dine opgaver ud fra din erfaring og dine interesser. Du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer gennem sparring og løbende vejledning fra personalet, som vil understøtte dig i arbejdet med vores indsatsområder for mennesker i en sårbar situation.

Tryk på ‘Vi søger’ for at se, hvilke af vores afdelinger der søger frivillige lige nu.

Hvis det lyder som noget for dig, kan du ansøge om at blive frivillig ved at udfylde formularen nedenfor. Når du ansøger om at blive frivillig, indtaster du samtidig dine personoplysninger. Du kan læse Sankt Lukas Stiftelsens politik om opbevaring af persondata her.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på blivfrivillig@sanktlukas.dk.  

"*" indikerer påkrævede felter

1Din information
2Din motivation

Bliv frivillig

Her kan du henvende dig, hvis du er interesseret i at blive frivillig på Sankt Lukas Stiftelsen. Når vi har modtaget din henvendelse, vil du blive kontaktet af vores frivilligkoordinator.
Navn*