Vi søger frivillige

Vi søger frivillige

Her på siden kan du læse mere om, hvilke afdelinger på Sankt Lukas Stiftelsen der lige nu har brug for dygtige frivillige.

Sankt Lukas Hospice

Vi søger frivillige til vores hospice, der har mulighed for at tage en fast ugentlig vagt af tre timers varighed enten formiddag, eftermiddag eller aften på hverdage og/eller i weekenden. Din rolle vil bestå i at være til stede for patienter og pårørende, tale med dem og støtte dem med små praktiske gøremål, men også at gå til hånde med forefaldende praktiske opgaver.

Derudover leder vi efter én eller flere frivillige, som har lyst til at være tovholdere og varetage mindre musik- og kulturarrangementer på hospice til glæde for patienterne og de pårørende.

Plejehjemmet Lindely

Til plejehjemmet Lindely søger vi frivillige, der har lyst til at skabe aktiviteter for vores beboere, eller som har lyst at besøge enkelte beboere til en hyggelig stund og en snak.

Vi er især på udgik efter frivillige, der kan spille musik for vores beboere. Det er fantastisk at samles om musik, og det giver altid væres beboere stor glæde, når nogen vil spille for dem. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig, der kan komme og spille for os f.eks. en gang om ugen. Vi er meget fleksible i forhold til tidspunktet. Du skal være sikker på dit instrument og selvstændigt kunne sammensætte et lille repertoire, men vores personale er selvfølgelig klar til at byde ind med gode ideer til form og indhold. Det er også vigtigt, at du er udadvendt og har lyst til at skabe musikalske stunder for vores brogede skare af ældre beboere.

Vi søger også frivillige værter til vores fredagsbar. Som vært er du den, der kan tage en hyggelig snak med beboerne og skabe fælles samtaler om bordene. Du hjælper også med at servere drinks og tager dig af andre mindre praktiske opgaver. Det kan også være dig, der finder et spil kort frem, eller som i ny og næ sørger for at invitere en musiker forbi. Det vigtigste er, at du er åben og imødekommende og har lyst til at gøre fredag eftermiddag på plejehjemmet Lindely til et festligt højdepunkt for beboerne.

Lukashuset

Vi søger pt. ikke frivillige til Lukashuset.

Specialkrisecenter Rosenly

Vi søger frivillige til Specialkrisecentret Rosenly, der kan skabe hyggelige aktiviteter på krisecenteret i hverdagen og bidrage til, at det er et rart sted at være for både kvinder og børn. Du skal som frivillig have ressourcer og lyst til at være den, der skaber en tryg base og byde ind med at organisere konkrete aktiviteter, som f.eks. for eksempel håndarbejde, kreative aktiviteter for børn eller madlavning.