Refugium Smidstrup Strands kirke

Strandkirken

På Refugium Smidstrup Strand har vi også en lille, særpræget trækirke, som er åben for ro, fordybelse og refleksion.

I forbindelse med Refugium Smidstrup Strand ligger vores smukke sekskantede kirke, Strandkirken. Den prisbelønnede og særprægede kirke er tegnet af arkitektfirmaet Hvidt og Mølgaard og opført i 1988.

Kirken har plads til cirka 36 personer og er rum for stilhed, refleksion og eftertanke. Hvis du/I ønsker at benytte kirken til for eksempel andagter, gudstjenester og meditationer, kan du kontakte refugiets leder her.

I sommerferieperioden og efterårsferien bliver der afholdt aftengudstjenester ved Sankt Lukas Stiftelsens præster til glæde for områdets ferierende gæster og beboere. Gudstjenesterne er åbne for alle.

Sommergudstjenesterne afholdes hver torsdag aften i juli måned og efterårsgudstjenesten torsdag i uge 42.

Efterårsgudstjeneste 2023

Torsdag den 19. oktober klokken 19 inviterer vi til efterårsgudstjeneste i refugiets kirke. Sankt Lukas Stiftelsens virksomhedspræst, Iben Palle Hansen, forestår gudstjenesten, og efterfølgende byder refugiet på kirkekaffe. Prisen er 30 kr. per voksen, og alle er velkomne.

Adressen er Sognevej 15, Smidstrup, 3250 Gilleleje. Vær opmærksom på, at der er begrænsede parkeringsmuligheder ved refugiet.