Konferencer og retræter

Konferencer og retræter

Leder du efter et unikt sted til at holde dit næste teammøde, seminar eller yoga-retræte? Det finder du på Refugium Smidstrup Strand - et intimt møde- og konferencecenter i historiske rammer med direkte adgang til fantastisk natur.  

Roen og den omgivende natur gør Refugium Smidstrup Strand til et yndet sted for afholdelse af retræter, yogaophold, skriveophold, møder og konferencer med fokus på nærvær, indhold og fordybelse.

Vi har plads til 24 gæster – og kommer I mere end 18 personer, får I stedet for jer selv.

Den unikke beliggenhed med grøn natur og direkte adgang til “Den Danske Riviera” i Smidstrup på Sjællands nordkyst giver en særlig mulighed for at inddrage omgivelserne i jeres arrangement. Netop beliggenheden, naturen og det unikke lys på refugiet er noget, som vores gæster fremhæver med begejstring.

I vores undervisningslokale er der plads til hyggeligt samvær og panoramaudsigt over hav og strand. Det er også muligt at benytte vores strandkirke til andagt, meditationer, stille-arrangementer, gospelsang eller anden musik. Bemærk venligst, at der kan være omkostninger forbundet med afholdelse af arrangementer i kirken.

Maden serveres i spisestuen i det over 100 år gamle Stenhus. Vi laver selv morgenmaden, mens vores dygtige leverandør står for frokost og aftensmad.

Lyder det som noget for jer og jeres arrangement? Find vores priser her.

Smidstrup retræter

På Refugium Smidstrup Strand organiserer vi også selv retræter typisk en gang om året. Retræterne giver mulighed for at tage en pause fra dagligdagens mange indtryk og gøremål for i stilhed alene eller i fællesskab med andre at fokusere på de åndelige og eksistentielle dimensioner af tilværelsen.

Vores 2023-retræte blev afholdt i maj. Følg med her på siden eller på vores Facebook for information om kommende retræter.

Refugium Smidstrup Strand er en del af Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland, og refugiet er også partner hos Danske Konferencecentre.