Måltider og dagens rytme

Måltider og dagens rytme

Hverdagen på Lindely er bygget op omkring vores daglige rutiner og måltider. Dagens rytme ligner på mange måder den, du kender fra livet i din egen bolig. 

Morgen og formiddag

Det er forskelligt, hvornår beboerne på Lindely står op. Nogle vågner tidligt, mens andre foretrækker at sove længere, og personalet forsøger at tage hensyn til alles ønsker.

Omkring klokken 08:00 serverer vi morgenmad i spisestuen, men det er også muligt at lave individuelle aftaler med personalet om at spise måltidet i din egen bolig.

I løbet af formiddagen er der de fleste dage aktiviteter enten i Lindelys café eller på etagerne.

Middag og eftermiddag

Omkring klokken 12:00 serverer vi varm mad til frokost i spisestuerne på etagerne. Ligesom ved morgenmaden er det også muligt at spise frokost i din egen bolig, hvis du foretrækker det.

Efter frokost har caféen eftermiddagsaktiviteter et par dage om ugen. På etagerne nydes eftermiddagskaffe med kage eller frugt omkring klokken 14:30. 

Aften

Til aften serverer vi smørrebrød omkring klokken 17:30 i spisestuen eller i din egen bolig. Efterfølgende er der mulighed for samvær i spise- og dagligstuerne. Aftenkaffen serveres omkring klokken 19:30.

Ligesom det at stå op om morgenen, er det forskelligt, hvornår man ønsker at gå seng. Dette aftaler du selv med personalet.

Madordning

Vores mad leveres fra Jespers Torvekøkken, og den bliver tilberedt i Sankt Lukas Stiftelsens eget køkken. Maden er varieret og nærende, tilberedt med sæsonudvalgte råvarer med afsæt i det klassiske danske køkken. Der tages hensyn til individuelle behov for særkost, som f.eks. dysfagi.

Vi slår madplanen op for to uger ad gangen ved spisestuerne på etagerne. Du kan læse mere om Jesper Torvekøkken her.