STØT SANKT LUKAS STIFTELSENS ARBEJDE

Med din støtte kan vi yde omsorg og nærvær samt skabe livsmod for endnu flere mennesker med behov herfor – uanset alder og livssituation.

 

 

Sankt Lukas Stiftelsen arbejder for at skabe og udvikle løsninger, der værner om både fællesskabet og det enkelte menneskes enestående værd.

Vi er en mere end 120-årig diakonal organisation, der driver en række tilbud på social- og sundhedsområdet, herunder hospice, børne- og ungehospice, plejehjem, krisecenter og integreret børneinstitution.

Med udgangspunkt i næstekærligheden, arbejder vi for at yde omsorg og nærvær samt for at skabe livsmod og øget livskvalitet for mennesker i ofte svære livssituationer.

Når du støtter Sankt Lukas Stiftelsen eller et af vores tilbud, er du med til at gøre en forskel for de mennesker, vi møder hver dag gennem vores arbejde.

 

 

ANDRE STØTTEMULIGHEDER

Arv og testamente

Når du testamenterer til Sankt Lukas Stiftelsen, bidrager du til, at vi også i fremtiden kan hjælpe de mennesker, der søger vores hjælp. Læs mere

Bårebidrag ved begravelser og bisættelser

Nogle gange oplever vi, at det er afdøde eller de efterladtes ønske, at der i stedet for blomster ved begravelse eller bisættelse doneres til Sankt Lukas Stiftelsens arbejde. Læs mere

Bliv frivillig

Som frivillig på Sankt Lukas Stiftelsen er du med til at gøre en stor forskel for mennesker i svære situationer.  Læs mere

Bliv medlem af støtteforeningen Sankt Lukas Venner

Sankt Lukas Venner er en frivillig støtteforening for Sankt Lukas Stiftelsen, der gennem medlemskaber og forskellige aktiviteter støtter op om og skaber kendskab til Stiftelsens arbejde.  Læs mere

 

 

Skattefradrag

Når du donerer til Sankt Lukas Stiftelsen, kan du få et skattefradrag for donationer op til 17.200 kr. i 2022.
Hvis du i din donation oplyser dit CPR- eller CVR-nummer, indberetter vi beløbet til SKAT, så du automatisk får fradraget.

Kontooplysninger

Kontonummer: 5010-1231715 i Jyske Bank

IBAN DK4050100001231715
SWIFT-Kode    JYBA DKKK

MobilePay: 28 401

 

Sankt Lukas Stiftelsens politik om opbevaring af persondata