Sygeplejerske klargør seng på Sankt Lukas Hospice

Som patient kan du blive indlagt på Sankt Lukas Hospice i vores rolige og grønne omgivelser i Hellerup, eller du kan modtage støtte i eget hjem.

Lasse Bak Mejlvang

Sankt Lukas Stiftelsen inviterer til National Hospicedag den 7. september

Den 7. september slår Sankt Lukas Stiftelsen dørene op til National Hospicedag. Her er alle velkomne til at komme og høre mere om Sankt Lukas Stiftelsens Hospice og Udgående Hospiceteam og Lukashuset, der tilbyder lindring og aflastning for alvorligt syge børn og unge.

Del nyhed Link kopieret

Fra klokken 16:00-17:30 vil der være en række oplæg, hvor man blandt andet kan høre mere om historien bag Sankt Lukas Hospice, og hvordan man på hospice arbejder tværfagligt med lindring og pleje for uhelbredeligt syge – alt sammen med fokus på nærvær, livsudfoldelse og samvær med pårørende.

Mellem oplæggene er der mulighed for at tale med personale og frivillige fra Sankt Lukas Hospice, Udgående Hospiceteam og Lukashuset.

Arrangementet finder sted i Sankt Lukas Stiftelsens festsal på Bernstorffsvej 20, 2900 Hellerup. Der er indgang ved Kirken ud til Bernstorffsvej. Se det fulde program nedenfor.

National Hospicedag er et landsdækkende initiativ organiseret af Hospice Lederforening Danmark for at øge viden om, hvad hospicer kan tilbyde mennesker med alvorlig og livstruende sygdom.

Program

16.00 – 16.05:
Velkommen og præsentation af hospiceenhederne på Sankt Lukas Stiftelsen
v/ hospicechef Signe Hørlück

16.15 – 16.30:
Sankt Lukas Stiftelsens historie fra fortid til nutid
v/ udviklingssygeplejerske Lisbeth Nielsen

16.45 – 17.05:
Hvem kan få støtte og lindring ved Sankt Lukas Hospice og Udgående Hospiceteam?
v/ oversygeplejerske Lotte Gelbek

17.05 – 17.20:
Hvilke børn og familier kan få hjælp i Lukashuset?
v/ oversygeplejerske Inger Thing Dittmann

17.20 – 17.30:
De frivillige, der gør forskellen
v/ frivillig Tine Vind og Kirsten Peschardt