Underviser i sundhedsfaglige kurser

Sankt Lukas Stiftelsens ekspertise er palliation, og derfor udbyder vi en række kurser i palliativ behandling.

Foto: Lasse Bak Mejlvang

Kursusåret 2024 er skudt i gang – lad os gøre dig klogere på palliation

Drømmer du om at udvikle dine faglige kompetencer i det nye år? Så er der åbent for tilmeldinger til Sankt Lukas Stiftelsens kurser i basal palliation og nøglepersonsuddannelsen i palliation 2024/2025.

Del nyhed Link kopieret

Gennem de sidste 30 år har Sankt Lukas Stiftelsen arbejdet med palliation og smertelindring, og den erfaring er over årene blevet omsat til viden og høj faglighed. Derfor udbyder Sankt Lukas Stiftelsen både kurser i basal palliation, en nøglepersonsuddannelse i palliation samt skræddersyede kurser.

“Det kræver et helt særligt sæt af kompetencer at arbejde med lindringen af livstruede syge. På vores kurser ruster vi f.eks. sosu-assistenter og sygeplejersker til at arbejde professionelt med palliation, så de har den nødvendige viden og de fornødne færdigheder, der skal til for at lindre mennesker, som står i den sværeste livssituation,” siger Signe Hørlück, der er hospicechef på Sankt Lukas Stiftelsen.

Kursus i basal palliation

Kurset i basal palliation er målrettet sosu-assistenter, der ønsker styrkede kompetencer i og større kendskab til palliation. Vores dygtige og erfarne sygeplejersker fra Sankt Lukas Hospice underviser blandt andet i at tage svære samtaler om døden, kendskab til og lindring af symptomer i den sidste tid samt håndtering af sorg, ikke mindst for pårørende.

Kurset i basal palliation forløber over tre dage og afholdes to gange i 2024, nemlig i marts og oktober. Læs mere om kursets indhold og find datoer, pris samt tilmelding her.

Nøglepersonsuddannelsen i palliation

Sankt Lukas Stiftelsens nøglepersonsuddannelse i palliation henvender sig til sygeplejersker, der allerede arbejder basalt med palliation f.eks. i hjemmeplejen, i plejeboliger eller på hospitaler.

På dette kursus ruster vi sygeplejersker til at indgå som nøgle- eller ressourceperson for den palliative indsats på deres egen arbejdsplads. Kurset er derfor mere dybdegående og består af tre moduler med fem undervisningsdage i hvert modul.

Det førstkommende hold med ledige pladser begynder i november 2024 og strækker sig ind i 2025. Læs meget mere om kursets indhold og find datoer, pris samt tilmelding her.