Diakoniens Dag

Kom til Diakoniens Dag på Sankt Lukas Stiftelsen

Den 4. februar markerer Sankt Lukas Stiftelsen traditionen tro Diakoniens Dag sammen med Dyssegårdskirken og Messiaskirken. Her kan du blive klogere på, hvad diakoni anno 2024 er, og deltage i hyggeligt samvær over frokost og kaffe.

Del nyhed Link kopieret

Dagens program begynder kl. 10:30 med en gudstjeneste i Sankt Lukas Stiftelsens kirke ved Stiftelsens virksomhedspræst Iben Palle Hansen og hospicepræst Mette Friborg Devantier og med optræden af Gentofte International Singers. Herefter er der frokost og kaffe i Sankt Lukas Stiftelsens stemningsfulde festsal og foredrag med sognepræst og forfatter Niels Nymann Eriksen.

Niels Nymann Eriksen vil gå i dybden med, hvad diakoni er for ham. Han vil fokusere på gæstfrihed og medmenneskelige møder som helt centrale aspekter af det diakonale og kirkelige arbejde, og han vil fortælle om at arbejde med migranter i den danske folkekirke.

Adressen er Bernstorffsvej 20, 2900 Hellerup, og frokosten koster 50 kroner per person. Alle er hjerteligt velkomne. Find mere information på vores arrangementsside.

Diakoniens Dag er et landsdækkende initiativ, der hvert år markeres den første søndag i februar for at sætte fokus på diakoni og det frivillige sociale engagement.