Velkommen til vores nye hjemmeside

Sankt Lukas Stiftelsen har fået ny hjemmeside, og den byder på meget mere end et nyt look. Vi har nemlig arbejdet på at gøre siden enkel, så du nemt og hurtigt kan finde frem til det, du søger.

Del nyhed Link kopieret

Den nye hjemmeside er baseret på interviews med et udpluk af de mange forskellige brugere, som hver dag besøger vores hjemmeside fra pårørende og patienter på vores hospice til beboere på plejehjemmet, forældre til børn i vores daginstitution og vores mange samarbejdspartnere.

Designet er der også lagt meget kærlighed i. Vi har tilstræbt et visuelt design, som udtrykker vores stolte historie for eksempel er den lyseblå nuance her på siden inspireret af Sankt Lukas Søstrenes uniform.

Vi har gjort os umage for at gøre den nye hjemmeside så brugervenlig som muligt. Hvis du alligevel ikke kan finde den information, du søger, eller oplever problemer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi arbejder løbende på at forbedre hjemmesiden og vil gerne høre fra dig. Du kan blot udfylde kontaktformularen nederst på siden så vender vi tilbage til dig.

Vi håber, at du vil tage godt imod vores nye hjemmeside!

"*" indikerer påkrævede felter

Kontakt os

Her kan du sende ris, ros eller rettelser til det nye www.sanktlukas.dk
Navn*
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.