Bliv en del af noget større

Bliv en del af noget større

Hos os bliver du del af en mangfoldig arbejdsplads med en levende kultur og stærke faglige fællesskaber. Vi har ca. 400 medarbejdere og en stor gruppe frivillige, der hver dag arbejder for at gøre en livsforandrende forskel for de mennesker, vi passer på  hvad enten det drejer sig om børn, unge, ældre, kriseramte kvinder og alvorligt syge.

Faglig udvikling

Vi er en fagligt velfunderet organisation, der ønsker at gå forrest inden for palliation, pleje og omsorg. Derfor er faglig udvikling for den enkelte medarbejder centralt hos os. Efteruddannelse, kurser og nye muligheder internt er derfor noget, vi vægter højt og gerne vil støtte op om.

Stærkt kollegaskab

Vi gør en dyd ud af at skabe et stærkt og sundt kollegaskab – både internt i de enkelte afdelinger og på tværs af huset. Vi har mange traditioner og fælles arrangementer i løbet af året, hvor vi lærer hinanden bedre at kende og fejrer vores traditionsrige kultur.

Mangfoldig arbejdsplads

Vi er stolte af vores alsidige arbejdsplads, hvor vi med vores forskellige fagligheder og specialiseret viden hver dag går side om side. Hos os bliver du del af et mangfoldigt, levende og engageret fællesskab – det gør det ikke kun sjovt at gå på arbejde, men også lærerigt og fagligt frugtbart.

Historiske og grønne rammer

Vi holder til i smukke, historiske bygninger med en tilhørende kirke midt i Hellerup. Det tager ca. 15 min i bil fra indre København, buslinje 185/150S stopper lige foran døren, og der er 10 minutters gåtur fra Hellerup Station. Vores smukke park med store gamle træer danner hjertet for alle afdelinger og er et oplagt åndehul i løbet af arbejdsdagen.

Brænder du for at gøre en livsfordrende forskel med høj faglighed som omdrejningspunkt? Så hører vi gerne fra dig – se ledige stillinger her.