De fysiske rammer

De fysiske rammer

Vi er en del af Sankt Lukas Stiftelsen og har til huse i Hellerup. Lindely blev oprindeligt bygget som plejehjem for Stiftelsens søstre i 1941, men blev ombygget og moderniseret i 2013. 

Boligerne

Plejehjemmet Lindely har i alt 65 plejeboliger fordelt på fire etager. Af dem er 36 etværelses boliger og 29 toværelses. De toværelses plejeboliger er 68 m2, mens de etværelses boliger er mellem 47 og 60 m2.

Alle vores plejeboliger har en lille entré, et tekøkken og et stort badeværelse med toilet. Boligerne er udstyret med en elektronisk seng og et sengebord, der kan indstilles efter dine behov.

Derudover indretter du selv din bolig med dine egne møbler, gardiner, lamper og fotografier, så du kan skabe præcis det hjem, du ønsker.

Fællesarealer

Der er hyggelige fællesarealer på hver etage, som du og dine pårørende er meget velkomne til at benytte. I er også meget velkomne i vores sociale café i stueetagen, hvor vi arrangerer forskellige aktiviteter for beboerne. Du kan læse mere om vores café her.

Udenfor er der dejlig grønt. Vi ligger nemlig midt i Sankt Lukas Stiftelsens smukke park, som du frit kan bruge. Til plejehjemmet hører desuden en stor udendørs terrasse, som vi særligt nyder godt af i sommerhalvåret.

Priser og praktisk

Huslejen ligger fra 5117-7877 kr. om måneden afhængigt af plejeboligens størrelse. Hertil kommer a conto forbrug og vores servicepakke, såfremt du har tilvalgt den.

Servicepakken, som vi tilbyder, inkluderer blandt andet alle måltider, rengøring, linned, vaskeri og kulturelle aktiviteter. Taksterne er fastsat af Gentofte Kommune.

Hvis du ikke ønsker at købe serviceydelserne af Lindely, skal du være opmærksom på, at du og dine pårørende selv er ansvarlige for at sørge for eksempelvis mad og rengøring.

Husk, at du har mulighed for at søge om boligstøtte, når du bor i en af vores plejeboliger.