De fysiske rammer

De fysiske rammer

I Lukashuset er der et hjemligt og trygt miljø med rum til familieliv og livsudfoldelse for store som små. Her kan du læse mere om vores fysiske rammer og få en virtuel rundvisning.

Boligerne

Lukashuset har plads til fire indlagte familier. Hver familie får to sammenhængende stuer, så vi både kan tilgodese det syge barns plejebehov og familiens behov for privatliv. Boligerne er indrettet hjemligt med blandt andet en sofagruppe, et spisebord, senge, tv og wifi.

Fællesrum

Lukashuset har en række fællesrum, hvor familierne har flere muligheder end derhjemme. Vi har for eksempel et stort karbad med stjernehimmel, et fysioterapirum og et kunstterapirum. I kunstterapirummet er der plads til kreativ udfoldelse og fordybelse for alle familiens medlemmer.

Vi har også et køkken, hvor I kan tilberede jeres egen mad, og hvor I har jeres eget køleskab. Vi tilbyder desuden, at I kan få leveret mad fra Sankt Lukas Stiftelsens centralkøkken.

I vores fælles opholdsstue kan I møde andre familier, som står i en lignende livssituation. Det er her, vi sommetider afholder fællesarrangementer, som for eksempel fællesspisning, fastelavn eller julehygge.

Få en rundvisning i Lukashuset her:

Udeområder

Fra Lukashuset har vi udgang til en dejlig terrasse, som ligger i Sankt Lukas Stiftelsens gamle park. I forlængelse af terrassen ligger vores sansehave og legeplads. I sansehaven er der blandt andet vandanlæg og duft- og plukkebede. Legebarnet kan slå sig løs på trampolinen eller xylofonen.

Vi har desuden cykler i forskellige størrelser og en ladcykel, som I kan låne til at tage på tur. Lukashuset har også årskort til Zoologisk Have for to voksne og to børn, som I kan benytte jer af.