Støt med arv og testamente

Vidste du, at meget få danskere skriver testamente? Hvert år arver staten omkring 60 millioner kroner, fordi der ikke er andre arvinger at give pengene til.

Gør en forskel

Når du skriver et testamente, er din første prioritet naturligvis at tænke på dine efterladte. Men mange mennesker vil gerne både sikre de efterladte og give noget af deres arv til en god sag.

Arv er en af vigtig del af de samlede bidrag til Stiftelsens arbejde og ved at testamentere selv en mindre del af din formue, er du med til at gøre en stor forskel. Når vi modtager en testamentarisk gave, tager vi det også som et udtryk for stor tillid og moralsk støtte til vores arbejde.

Sankt Lukas Stiftelsen er fritaget for at betale arveafgift, og derfor går hele det testamenterede beløb ubeskåret til det arbejde på Stiftelsen, som du ønsker at støtte.

Hvis du ønsker at give en testamentarisk gave til Sankt Lukas Stiftelsen, skal du oprette et testamente. Uden et testamente bliver arven fordelt efter arvelovens regler. Har du ingen legale arvinger tilfalder hele arven staten. Desværre havner store beløb hvert år et andet sted end afdøde havde tiltænkt, ganske enkelt fordi der ikke var skrevet testamente.

Hvis du beslutter dig for at inkludere Sankt Lukas Stiftelsen i dit testamente, kan du få bistand til at udfærdige testamentet.

Stiftelsen yder en hjælp på op til Kr. 5.000,-  til hjælp med testamente hos din egen advokat, eller du kan vælge at kontakte Stiftelsens advokat herunder:

Advokat Henning Storm Knudsen
c/o Qvortrup Advokater
Sortedam Dossering 43

Tlf: 3539 8496
Mail: lo@qvortrup-adm.dk

For yderlige spørgsmål

Skriv til os på admin@sanktlukas.dk eller ring til vores direktør Søren Bønløkke på 3945 5202 hvis du vil vide mere.