Caféen

Lindelys café danner rammen om mange af vores indendørs arrangementer i dagligdagen. Caféen fungerer både som aktivitetscenter og socialt tilbud til vores beboere. Her er der altid mulighed for at få en kop kaffe, noget sødt og en snak, hvis man har behov for det.

Caféen bemandes af vores ansatte og frivillige, der sørger for at skabe en hyggelig stemning for både beboere og pårørende.

I caféen har vi jævnligt quiz- og bridgeaftener og højtlæsning. Mandag, onsdag og fredag formiddag er der musik og bevægelse, som er populært blandt beboerne og bidrager til at holde kroppen i gang. Vi kan også finde på at sylte asier og bær fra vores egen have, binde buketter og lave håndarbejde.

Arrangementerne i caféen følger årets gang med mærkedage og højtider for øje, som f.eks. julemarked og jule- og påskefrokost. Hvert år arrangerer vi også forårs- og høstfest med levende musik og boder.

Et par gange om ugen bliver der bagt boller, og i december måned bager vi julesmåkager. Vi sørger også for, at der hver fredag bliver omdelt noget sødt, og om lørdagen serverer vi drinks.

Caféen ligger i stueetagen i Lindely, til højre for hovedindgangen.

Vi har åbent alle hverdage fra 10-16.