Læs mere om at være frivillig på Lindely

Frivillig på Lindely

At leve hele livet med høj livskvalitet er ethvert menneskes ønske. Som frivillig på Lindely kan du bidrage til at skabe rammerne om beboernes nye hjem, hvor relationer, samvær, omsorg, livskvalitet og glæde kan fylde resten af deres liv. Det er en stor omvæltning at flytte sit hjem til en plejebolig efter et langt liv i egen bolig. Derfor har vi på Lindely stort fokus på at genskabe en god hverdag for beboeren så hurtigt som muligt. Det er vores fornemste opgave at skabe rammerne for, at beboerne kan bevare livsglæden og kvaliteten i dagligdagen på trods af alderdom – og eventuelt sygdom og handicap.

Opgaver som frivillig på Lindely
Du vil være med til at skabe en hverdag, der med fortsat glæde tager udgangspunkt i beboerens liv og personlighed og i de funktioner, som beboeren har, og som kan styrkes. Uden vores frivillige kan vi ikke tilbyde alle de nødvendige aktiviteter og skabe et så aktivt og indholdsfyldt liv for vores ældre beboere, som vi ønsker.

Samværet med de øvrige beboere bygger på aktiviteter og fællesskab. Opgaverne er mangeartede. Har du lyst, er du meget velkommen til at byde ind med udvikling af forskellige former for samvær – kun kreativiteten sætter grænser.

Omfang
2–3 timer pr. uge efter aftale

Krav
Overholdelse af tavshedspligt

Kvalifikationer
Et praktisk håndelag, forenet med evnen og lysten til at være sammen med andre mennesker og give dem nærvær og en hjælpende hånd.
Positivitet og godt humør, gerne med humoristisk sans.