Sygeplejerske til Hospice

DRØMMER DU OM SPECIALISERET PALLIATION, MEN MANGLER ERFARING? SÅ SE MED HER

Sankt Lukas Hospice tilbyder stilling med mening, fordybelse og stolthed.

 

På Sankt Lukas Hospice er den specialiserede palliative indsats fundamentet. Vi behandler og lindrer patienter med komplekse palliationsbehov. Behovene er mangeartede og kræver en særlig tværfaglig indsats. Her tager vi udgangspunkt i det enkelte menneskes levet liv og unikke livshistorie. Vi arbejder målrettet med at fremme livskvaliteten gennem omsorg, behandling og støtte til både den uhelbredeligt syge patient og dennes pårørende. Palliation er et fagområde, der primært rummer mennesker med kræft, men også patienter med kroniske non-maligne sygdomme visiteres til hospice.

Som sygeplejerske får du faglig sparring på højt niveau, og mulighed for at udføre helhedsorienteret sygepleje med tid til fordybelse. Både grundlæggende og instrumentel sygepleje er en forudsætning for den specialiseret indsats.

Vi kan tilbyde:

 • Meningsfuld arbejdsdag, hvor vi sammen gør en forskel.
 • Stort fokus på et godt arbejdsmiljø, og en respektfuld tilgang til både kollegaer, patienter, pårørende og samarbejdspartnere
 • Helhedsorienteret sygepleje, der omfatter såvel den fysiske, psykiske, sociale samt åndelige dimension.
 • Tværfagligt samarbejde med læger, fysioterapeuter, socialrådgiver, præst, sekretærer og frivillige.
 • Ugentligt sygeplejefaglig refleksion ved udviklingssygeplejersken. Her tages udgangspunkt i aktuelle patientforløb.
 • Supervision ved psykolog hver 3. uge med udgangspunkt i det, der fylder hos de fremmødte
 • Løbende undervisning med både interne og eksterne undervisere. Undervisning vil typisk have et overordnet tema i 6 måneder ad gangen (f.eks. børn og unge, sorg, åndelig omsorg, symptomlindring el.) Hvert halve år er der en halv temadag med ekstern undervisere, og hver andet år en hel temadag.
 • Godt kollegaskab i en bred aldersgruppe med forskellig faglig baggrund, højt engagement og stort sammenhold.
 • Et 8 ugers individuelt tilpasset oplæringsforløb med mentorordning, hvor du ikke indgår i normeringen.
 • Ønskeplaner med stor mulighed for medindflydelse.
 • Sociale arrangementer i mange afskygninger fra en tur i Nørrebro teater til fællessang, til ølklub eller strikkeklub, til månedlige fredagsbar og spontane gåture efter arbejde.

Vi ønsker at du:

 Har lyst og engagement til at blive oplært i det palliative fagområde, og ser det meningsfulde i en hverdag med fokus på både den relationelle, den grundlægge og den instrumentelle sygepleje.

 • Bidrager til at fastholde det gode arbejdsmiljø og kvaliteten i den specialiserede indsats.
 • Er engageret, og vil arbejde for at skabe mest mulig livskvalitet hos patienter og pårørende
 • Erfaring i palliation er ikke et krav, og både medicinsk og kirurgisk erfaring er relevant, på lige fod med erfaring fra primærsektor. Det er ikke erfaring der er afgørende, men i højere grad de menneskelige kompetencer.

 Løn og ansættelsesforhold

Fra 1. oktober 2022 kan du blive en del af dette unikke sted. Ansættelsen er i blandede vagter, men med mulighed for indflydelse på vagttyper og vagtbyrde. Timetal efter aftale, med 8 timers vagter og 8 timers weekendvagter hver 3. uge.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med Danske Regioner ”ikke ledende personale på Sundhedskartellets område”.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Lotte Gelbek Casati på tlf: 3085 2500 i uge 30 og hospicechef Signe Hørlück på tlf. 2522 8726 i uge 31-33.

Der er også mulighed for at komme forbi og blive vist rundt for at få en fornemmelse af stedet. Hvis du kommer fra en anden landsdel, og derfor har brug for en midlertidig bolig, vil dette kunne arrangeres.

Ansøgning

Send din ansøgning til afdelingssygeplejerske Lotte Gelbek Casati: mail: loge@sanktlukas.dk senest den 22. august 2022.

Samtaler afholdes fredag den 26. august 2022.

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk

Sankt Lukas Hospice er organiseret sammen med Sankt Lukas Udgående Hospiceteam og Lukashuset – palliativ enhed for børn og unge.

Hospice ligger på Sankt Lukas Vej 15, 2900 Hellerup, og er en del af Sankt Lukas Stiftelsen.