Socialfaglig gartner til Sankt Lukas Stiftelsen – ansøgningsfrist 11.03.2019

Gartner med stor menneskelig indsigt til Sankt Lukas Stiftelsen

Har du lyst til at kombinere din erfaring som gartner og arbejdet med mennesker i ”Det Rummelige Arbejdsmarked” – eller har du en stærk socialfaglig profil og samtidig ekstraordinære grønne fingre – så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

 

Som vores nye kollega vil du blive en del af et velfungerende gartnerteam på 6 medarbejdere, der laver opgaver inden for plantepleje, vedligeholdelse af grønne områder samt mindre anlægsopgaver. Derudover vil det være et væsentligt fokus i dit arbejde at deltage i Sankt Lukas Stiftelsens arbejde med ”Det Rummelige Arbejdsmarked”, hvor vi blandt andet løbende har virksomhedspraktikanter, der af forskellige psykiske, fysiske og sociale årsager er væk fra det ordinære arbejdsmarked.

 

Vi forventer, at du

  • har en uddannelse som faglært anlægsgartner/gartner eller bred erfaring inden for området – eller er uddannet socialpædagog (eller lignende) med kendskab og en stor lyst til at arbejde inden for gartnerområdet
  • har erfaring med og er dygtig til at arbejde sammen med samt understøtte praktikanter og kollegaer med (lettere) sociale, psykiske eller fysiske udfordringer
  • er empatisk og evner at motivere og skabe gode relationer til sårbare personer
  • har kendskab til planter og arbejdet inden for både det grønne og grå område
  • trives godt med arbejde udenfor – og er også med på, at snerydning kan være en del af jobbet

 

Det er også en fordel, hvis du har basale it-kompetencer.

 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et godt og uformelt arbejdsmiljø med gode kollegaer fra mange forskellige lande. Vi deler hus med portører, håndværkere og rengøringspersonale og har specielt med portørerne et direkte samarbejde. Derudover er det en mulighed for at blive en del af en vigtig samfundsmæssig opgave.

 

Ansættelse og løn

Løn og ansættelsesvilkår følger de offentlige overenskomster. Stillingen er på 37 timer ugentlig og med arbejdstid i tidsrummet 07.00-17.00. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Sankt Lukas Stiftelsen er en røgfri arbejdsplads.

 

Hvis du vil høre mere om stillingen, så ring til serviceleder Kim Weiergang på tlf. 5173 1701.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV på mail til lope@sanktlukas.dk senest d. 11. marts 2019 kl. 12. Skriv “socialfaglig gartner” i emnefeltet på mailen.

 

Du kan downloade stillingsopslaget her.