Skal sommeren byde på nye udfordringer ? – og er du Social- og Sundhedshjælper?

 

Lindely søger faglig stærk social- og sundhedshjælpere i dagvagt med weekend hver 3. uge til vores midlertidige pladser

 

Lindely er en del af Sankt Lukas stiftelsen beliggende i Hellerup i Gentofte kommune og består af i alt 74 boliger fordelt på 5 afdelinger.

På Lindely har vi visioner om et højt fagligt niveau i pleje og omsorg til beboerne. Vi arbejder forebyggende med en rehabiliterende tilgang og med respekt for det enkelte menneskes ønsker og behov.

Om jobbet

Du vil indgå i et stærkt team på vores Midlertidige Pladser sammen med Zsuzsanna, der er afdelingens fagkoordinator. Sammen med afdelingsleder Sara og Zsuzsanna skal du skabe en ny og stærk aflastningsafdeling med fokus på rehabilitering og med helhedsblik på den enkelte borger. I vil have et tæt samarbejde med kommunens genoptræningsenheder samt Gentofte Kommunes visitation, der er vores nærmeste samarbejdspartnere. Du vil desuden få det daglige ansvar for at udføre sygeplejefaglige ydelser, herunder sårpleje og medicinhåndtering.

Vi tilbyder

 • En spændende rejse sammen med resten af holdet på Lindely
 • En hverdag med faglige udfordringer hvor to dage aldrig er ens
 • Mulighed for faglig udvikling
 • En anderledes arbejdsplads som en del af Sankt Lukas Stiftelsen
 • En arbejdsplads med fokus på personalepleje og udvikling
 • Gode rammer og struktur i arbejdsgange

Om dig

Du skal have forståelse for vigtigheden af forebyggende indsatser, samt for vigtigheden af et godt samarbejde med vores pårørende.

 • Du er uddannet social- og sundhedshjælper eller sygehjælper
 • Du formår at strukturere din hverdag og opretholde overblikket
 • Du formår at tænke fremad og handle forebyggende
 • Du har blik for beboernes behov og respekterer deres ønsker
 • Du brænder for rehabilitering
 • Du har gerne erfaring med Nexus, og ellers tilbyder vi grundig oplæring

Løn og ansættelsesforhold

Stillingerne er på 30-32 timer ugentligt til besættelse 1/7-2022 med weekendvagter hver 3. weekend. Lindely har driftsoverenskomst med Gentofte Kommune og løn og ansættelsesvilkår følger derfor overenskomst for Social- og Sundhedspersonale mellem FOA-Fag og Arbejde og KL (Kommunernes Landsforening)

Ansøgning

Send din ansøgning, uddannelsesbevis og CV til afdelingssygeplejerske Sara Wolsgaard pr mail awg@gentofte.dk. Kom forbi til en rundvisning og se vores dejlige sted, ring til Sara Wolsgaard på 21133579 og lav en aftale eller få en uforpligtende snak.

 

Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsen og har drift-overenskomst med Gentofte kommune. Sankt Lukas Stiftelsen er en moderne organisation og en mangfoldig arbejdsplads med ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Stiftelsens fokus er på høj faglighed, professionalisme og forretningsførelse hvilende på et stærkt værdigrundlag.
Stiftelsen har en bred aktivitetsprofil inden for sundheds- og socialområdet omfattende hospice, udgående hospiceteam, børne- og ungehospice, plejehjem, krisecenter, dagsinstitution, rådgivningsvirksomhed og kursusvirksomhed i Smidstrup Strand. Opgaverne løses i samarbejde med et stort netværk af samarbejdspartnere. Stiftelsen, der har en mere end 100-årig historie, hviler på et folkekirkeligt grundlag. Læs mere om os på 
www.sanktlukas.dk.