Sankt Lukas Hospice søger sygeplejersker

Et job med indhold, mening og muligheder!

Sankt Lukas Hospice søger sygeplejersker

  • Er du nysgerrig på mennesker, der balancerer på kanten af livet og døden?
  • Er du nysgerrig på palliation og specialiseret tværfaglig indsats?
  • Kan du lide at arbejde med mennesker, hvor der også er fokus på de pårørende?
  • Drømmer du om nyt job?
  • Overvejer du at arbejde i en mindre enhed uden for hospital og primær sektor?

Så kan livet som hospicesygeplejerske være noget for dig. På Sankt Lukas Hospice får sanserne og æstetikken lov at komme i spil i dagligdagen:

Den smukke gamle park, hvor træer og alt det grønne vælter ind ad vinduerne. Patienter på tagterrassen der nyder den friske luft, vind i håret og udsigt over parken og krukker med blomster. Vores huskunstner der gennem musikken bringer patienter og pårørende på tur gennem memory lane. Lysene der er tændt for den døende på det smukke lystræ fra Kvindesmedjen på Christiania, eller spa-badet med duft af skønne aromatiske olier og en oplevelse af velvære for en stund… Der er mange muligheder, og vi bruger vores kreativitet.

Vores fokus er lindring og livskvalitet i livets sidste tid, med respekt for det enkelte menneske, det levede liv og deres unikke livshistorie.

Vi modtager patienter med komplekse lindringsbehov – både til livets afslutning, men også til palliativ ophold og efterfølgende udskrivelse. Palliationsbehovene er mangeartede og kræver en særlig tværfaglig indsats i takt med flere og flere behandlingstilbud i sundhedsvæsenet. Komplekse forløb med angst, dyspnøe, ileus, smerter, kvalme, delirium og social palliation er blot nogle af symptomerne, vi behandler og lindrer.

Som sygeplejerske får du faglig sparring på højt niveau, og lov at udføre helhedsorienteret sygepleje. Du kommer til at udføre både grundlæggende og instrumentel sygepleje samt specialiseret palliation.  Palliation er et fagområde, der primært rummer patienter med kræft, men også hjerte- lungesygdomme og mange andre patientkategorier.

På Sankt Lukas Hospice er vi en flok dedikerede sygeplejersker i alderen 28-65 år med mange forskellige kompetencer fra en bred vifte af specialer, men fælles for os er et stort engagement, høj faglighed og stærkt sammenhold. Sankt Lukas Hospice er Danmarks ældste og største hospice, men med en ung og dynamisk ledelse.

Hvis du har lyst til at møde os og mærke stemningen,  så afholdes der åbent hus d. 16 juni (se www.sanktlukas.dk for yderligere information).

Er du sygeplejerske og ønsker at blive en del af dette unikke hus, så send en ansøgning. Stillingen er 32 eller 37 timer ugentlig i skiftende vagter med 8-timers vagter hver 3. weekend.

Der er mulighed for start enten d. 1 september (vi afvikler løbende samtaler) eller d. 1 oktober.  Ved start d. 1. oktober er ansøgningsfristen d. 9 august med samtaler i uge 33.

Sankt Lukas Hospice ligger på Sankt Lukas vej 15, 2900 Hellerup

Ansøgning sendes til afdelingssygeplejerske Lotte Gelbek Casati loge@sanktlukas.dk

For yderligere oplysninger kan Lotte Gelbek Casati kontaktes på tlf. 30852500