Plejehjemmet Lindely søger social- og sundhedshjælper i aftenvagt

Er du social- og sundhedshjælper med forståelse og respekt for det hele menneske? Så er du måske vores nye kollega på Sankt Lukas Stiftelsens plejehjem Lindely.

Om os

Lindely består af 65 permanente plejeboliger fordelt på fire etager. Plejehjemmet drives af Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup. Vi er en del af en lille ’landsby’ med bl.a. en daginstitution, en kirke, et hospice og en skøn park omkring os.

Vi, dine kommende kollegaer, er en mangfoldig gruppe af engagerede og dygtige afdelingssygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, aktivitetsmedarbejdere samt et par søstre fra Sankt Lukas Stiftelsen, der arbejder sammen om at yde omsorg og pleje til beboerne på Lindely.

Vi lægger vægt på at bevare den enkelte beboers selvbestemmelse og har stort fokus på det enkelte menneske og dets livshistorie. Vi tilstræber høj faglighed i det daglige arbejde, både i forhold til de pleje- og sygeplejefaglige behov og forebyggende indsatser.

Om jobbet

Vi søger en kompetent og engageret social- og sundhedshjælper, der vil indgå i en personalegruppe på en af etagerne. Du vil blive kontaktperson for 8-9 beboere og have ansvar for omsorg og pleje, hvor overblik og planlægningsevner er altafgørende for at sikre, at opgaverne løses tilfredsstillende. Det er vigtigt, at du har forståelse for betydningen af forebyggende indsatser og kan etablere et godt samarbejde med de pårørende til vores beboere.

Om dig

  • Du skal kunne se dig selv i de holdninger og tanker, vi beskriver ovenfor
  • Du er uddannet social- og sundhedshjælper
  • Du har gerne erfaring med ældre medicinske patienter
  • Du viser engagement i dit arbejde og brænder for at yde den bedste omsorg og pleje
  • Du er god til at kommunikere med dine kollegaer og har lyst til at blive del af en personalegruppe, som har et tæt samarbejde
  • Du har gerne erfaring med Nexus og FSIII

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 28 timer ugentligt med weekendvagt hver anden weekend. Tiltrædelse snarest muligt.

Sankt Lukas Stiftelsen og Lindely er en ikke-ryger arbejdsplads.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og uddannelsesbevis til afdelingssygeplejerske Stine Arup per mail sean@gentofte.dk eller Heide Josty per mail hly@gentofte.dk.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Løn efter gældende overenskomst for Social- og Sundhedspersonale mellem KL og FOA – Fag og Arbejde. Har du yderligere spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Heide Josty på tlf. 23 62 86 34 eller Stine Arup på tlf. 24 77 08 41.

 

Plejehjemmet Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsen og har drift-overenskomst med Gentofte kommune. Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk