Plejehjemmet Lindely søger fagligt stærk ansvarshavende SOSU-assistent til aftenvagt

Har du personligt lederskab og blik for god ressourcefordeling på tværs af organisationen? Har du styr på udførelsen af sygeplejefaglige opgaver, og er du indforstået med at give en hånd med, hvor behovet er størst? Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Plejehjemmet Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsen, der er beliggende i Hellerup i Gentofte Kommune, og består af i alt 65 boliger fordelt på fire afdelinger.

På Lindely har vi visioner om et højt fagligt niveau i plejen og omsorgen til beboerne. Vi arbejder forebyggende med en rehabiliterende tilgang og med respekt for det enkelte menneskes ønsker og behov.

Om jobbet

Du bliver ansvarlig for udførelsen af planlagte sygeplejefaglige ydelser på tværs af de fire afdelinger, herunder sikker medicinhåndtering. Du vil desuden være til rådighed for faglig sparring og støtte til dine kollegaer, samt bistå med praktisk hjælp efter behov. Du bliver i samarbejde med vores afdelingssygeplejersker ansvarlig for at sikre en optimal ressourcefordeling på tværs af huset.

Vi tilbyder

• En hverdag med spændende faglige udfordringer
• Mulighed for faglig udvikling
• Dygtige og engagerede kollegaer
• En arbejdsplads med fokus på personalepleje som en del af Sankt Lukas Stiftelsen
• Gode rammer og struktur i arbejdsgange

Om dig

• Du er uddannet social- og sundhedsassistent
• Du formår at strukturere din hverdag og bevare overblikket
• Du formår at tænke fremad og handle forebyggende
• Du har forståelse for optimal ressourcefordeling
• Du har gerne erfaring med geriatri eller ældreområdet
• Du har gerne erfaring med Nexus, ellers er der rig mulighed for undervisning

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 28 timer ugentligt i 7/7-ordning fra torsdag til onsdag. Tiltrædelse den 1. marts 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende lederoverenskomst mellem den faglige organisation og Kommunernes Landsforening. Der vil være mulighed for en fornyet lønforhandling efter endt prøveperiode.

Sankt Lukas Stiftelsen er en ikke-ryger arbejdsplads.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og uddannelsesbevis til konstitueret forstander Sara Wolsgaard pr. mail awg@gentofte.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ved yderligere spørgsmål om stillingen kontakt Sara Wolsgaard på tlf. 21133579. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at komme på besøg og få en rundvisning.

Plejehjemmet Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsen og har drift-overenskomst med Gentofte kommune. Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk