Plejehjemmet Lindely søger faglig stærk social- og sundhedsassistent i dagvagt

Har du personligt lederskab og brænder du for at sikre pleje og omsorg af høj kvalitet med respekt for individuelle ønsker og behov, så er du måske vores nye social- og sundhedsassistent

Om Lindely

Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsen beliggende i Hellerup i Gentofte kommune og består af i alt 74 boliger fordelt på 5 etager. Lindely har gennemgået en omstrukturering, med en vision om bl.a. at øge fagligheden og skabe gode rammer for både beboer og medarbejdere med strukturerede arbejdsgange og en høj grad af forudsigelighed i hverdagen. Vi har i den forbindelse fået muligheden for at opnormere med kvalificeret personale og søger i derfor en social- og sundhedsassistent, som har styr på fagligheden og kan medvirke til at løfte det faglige niveau i plejegruppen.

Dine opgaver

Du vil indgå i en personalegruppe på en af etagerne, som består af social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Du vil blive kontaktperson for 4-5 beboere, hvor du vil have det daglige ansvar for helhedsplejen. Du skal have forståelse for vigtigheden af forebyggende indsatser samt for vigtigheden af et godt samarbejde med vores pårørende. Du vil desuden få det daglige ansvar for at udføre sygeplejefaglige ydelser, herunder medicinhåndtering.

Vores forventninger til dig

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent
 • Du formår at strukturere din hverdag og opretholde overblikket
 • Du formår at tænke fremad og handle forebyggende
 • Du har blik for beboernes behov og respekterer deres ønsker
 • Du har gerne erfaring med geriatri eller ældreområdet
 • Du har gerne erfaring med Nexus

Vi tilbyder

 • En spændende rejse sammen med resten af holdet på Lindely
 • En hverdag med faglige udfordringer
 • Mulighed for faglig udvikling
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • En arbejdsplads med fokus på personalepleje
 • Gode rammer og struktur i arbejdsgange

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 35 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend. Start hurtigst muligt. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Løn efter gældende overenskomst for Social- og Sundhedspersonale mellem KL og FOA – Fag og Arbejde.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og uddannelsesbevis til afdelingssygeplejerske Stine Arup på sean@gentofte.dk eller ring på telefon 24770841. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ved yderligere spørgsmål om stillingen kontakt afdelingssygeplejerske Stine på telefon 24770841.

 

Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsen og har drift-overenskomst med Gentofte kommune.

Sankt Lukas Stiftelsen er en moderne organisation og en mangfoldig arbejdsplads med ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Stiftelsens fokus er på høj faglighed, professionalisme og forretningsførelse hvilende på et stærkt værdigrundlag.
Stiftelsen har en bred aktivitetsprofil inden for sundheds- og socialområdet omfattende hospice, udgående hospiceteam, børne- og ungehospice, plejehjem, krisecenter, dagsinstitution, rådgivningsvirksomhed og kursusvirksomhed i Smidstrup Strand. Opgaverne løses i samarbejde med et stort netværk af samarbejdspartnere. Stiftelsen, der har en mere end 100-årig historie, hviler på et folkekirkeligt grundlag. Læs mere om os på 
www.sanktlukas.dk.