Plejehjemmet Lindely søger engageret social- og sundhedshjælper i dagvagt

Er du social- og sundhedshjælper med forståelse og respekt for det hele menneske? Så er du måske vores nye kollega på plejehjemmet Lindely, Sankt Lukas Stiftelsen?

Hvem er vi:

Vi, dine kommende kollegaer, er en skøn gruppe af mangfoldige, engagerede og dygtige afdelingssygeplejersker, SSA’er, SSH’er, aktivitetsmedarbejdere samt et par søstre fra Sankt Lukas Stiftelsen, der hver dag går på arbejde som ”gæster” i 74 beboeres hjem, nemlig på Plejehjemmet Lindely.

Vi er en del af Sankt Lukas Stiftelses-familien, hvilket betyder, at vi bor hyggeligt og roligt, midt i en lille ”landsby” med børnehave, hospice, kirke og skøn park omkring os beliggende i et smørhul i Hellerup.

Vi tilstræber at mest muligt af den enkelte beboers selvbestemmelse bibeholdes, med mindst mulig brug af institutionstankegang, ud over de rutiner der er strengt nødvendige for driften. Vi interesserer os for det enkelte menneske og deres livshistorie, mens vi naturligvis også forholder os til pleje- og sygeplejefaglige behov.

Vi ønsker, at vores beboere får den bedst mulige omsorg og pleje med fokus på forebyggende indsatser og vi har derfor et ønske om at ansætte en kompetent og engageret social- og sundhedshjælper.

Dine opgaver

Du vil indgå i en personalegruppe på en af etagerne, som består af social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere. Du vil blive kontaktperson for 4-5 beboere og have det daglige ansvar for helhedsplejen hvor overblik og planlægningsevner er altafgørende, for at sikre at opgaverne løses tilfredsstillende. Du skal have forståelse for vigtigheden af forebyggende indsatser samt for vigtigheden af et godt samarbejde med vores pårørende.

Hvem er du?

  • Du skal kunne se dig selv ind i de holdninger og tanker vi beskriver ovenfor.
  • Du er uddannet social- og sundhedshjælper
  • Du har gerne erfaring med den ældre medicinske patient
  • Du viser engagement i dit arbejde og brænder for, at yde den bedste omsorg og pleje
  • Du er god til at kommunikere med dine kollegaer og trives i en personalegruppe, som har et tæt samarbejde
  • Du har gerne erfaring med Nexus og FSIII

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 35-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend. Løn efter gældende overenskomst for Social- og Sundhedspersonale mellem KL og FOA – Fag og Arbejde.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og uddannelsesbevis til afdelingssygeplejerske Stine Arup på sean@gentofte.dk eller telefon 24770841. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ved yderligere spørgsmål om stillingen kontakt afdelingssygeplejerske Stine på telefon 24770841. 

Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsen og har drift-overenskomst med Gentofte kommune.

Sankt Lukas Stiftelsen er en moderne organisation og en mangfoldig arbejdsplads med ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Stiftelsens fokus er på høj faglighed, professionalisme og forretningsførelse hvilende på et stærkt værdigrundlag.
Stiftelsen har en bred aktivitetsprofil inden for sundheds- og socialområdet omfattende hospice, udgående hospiceteam, børne- og ungehospice, plejehjem, krisecenter, dagsinstitution, rådgivningsvirksomhed og kursusvirksomhed i Smidstrup Strand. Opgaverne løses i samarbejde med et stort netværk af samarbejdspartnere. Stiftelsen, der har en mere end 100-årig historie, hviler på et folkekirkeligt grundlag. Læs mere om os på 
www.sanktlukas.dk.