PÆDAGOG TIL DAGINSTITUTIONEN LUNDEGÅRD (FULD- ELLER DELTIDSSTILLING)

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Har du lyst til at blive en del af en integreret daginstitution, hvor omsorg, nærhed og fællesskab er i højsædet, og hvor du skal medvirke til at give børnene en god start på livet? Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Lundegård er en selvejende integreret daginstitution med plads til ca. 87 børn i aldersgruppen 0-6 år. Vi er fordelt på to huse med kort afstand imellem. Det giver os den fordel at være store på papiret og lille i arbejdet med børnene i hverdagen.

Vi søger en uddannet pædagog til en af vores vuggestuegrupper. Du bliver del af et team med dedikerede kollegaer og faste vikarer, der arbejder sammen på tværs af de to huse.

Lundegård er en del af Sankt Lukas Stiftelsen – en historierig organisation med mange traditioner og aktiviteter. Det giver børnene adgang til flere sider af livet, f.eks. i forhold til de ældre på plejehjemmet, vores hospice og kirken. Stiftelsens smukke gamle park danner rammen om vores hverdag og benyttes flittigt som dannelses- og læringsrum. Her hersker en uhøjtidelig landsbyatmosfære, som både børn og voksne nyder.

I Lundegård betragter vi børnene som landets vigtigste og fineste råstof, og vi har fokus på at skabe læringsrum, hvor små verdensborgere bliver (ud)dannet. Dine værdier og faglighed vil derfor have stor betydning for vores valg. På vores hjemmeside www.sanktlukas.dk under Lundegård, kan du læse mere om, hvilke værdier vi lægger vægt på i Lundegårds Styrkede Pædagogiske Læreplan 2022.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et meningsfyldt job, hvor du er med til at give børnene et godt udgangspunkt i livet. Hos os vil du opleve et godt arbejdsmiljø med en god stemning og en respektfuld omgangstone. Der vil være stor mulighed for faglig udvikling, og vi har en kultur, hvor vi lægger stor vægt på at give og modtage feedback og styrke hinandens faglighed. Vi ser interaktionen med børnene som det vigtigste og prioriterer at have en høj faglig normering.

Om dig

Vi søger en uddannet pædagog til stillingen. Herudover lægger vi vægt på følgende:

  • Du er motiveret af at gøre en forskel for det enkelt barn/ børnegruppen
  • Du har en legende adfærd i øjenhøjde med børnene (lyttende, dialogisk og vejledende)
  • Du handler anerkendende i hverdagen
  • Du tager ansvar og er tydelig i din kommunikation
  • Du har kompetencer til at arbejde med relationer i små og større børnegrupper
  • Du trives i et miljø hvor målsætning, planlægning og pædagogiske handlinger afspejles i evalueringerne af kerneopgaven

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening efter reglerne om Ny Løn.

Start hurtigst muligt. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, eller evt. mindre efter ønske.

Sankt Lukas Stiftelsen er en ikke-ryger arbejdsplads. Børne- og straffeattest skal fremvises ved ansættelse.

Ansøgning

Ansøgning mærket ”Pædagog” sendes til leder Mona Poulsen på mail: lundegaard-job@sanktlukas.dk

Ansøgningsfrist den 3. april 2023

Vi afholder samtaler løbende.

 

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk