Ny Forstander til Lindely Plejehjem – Udløbet

Brænder du for, at vores beboere på Lindely skal opleve sig set og taget kærligt af, og motiveres du både af hverdagen, den daglige drift og af udvikling og nytænkning? Så er det dig vi søger som ny forstander på Lindely!

Lindely er et plejehjem med 65 permanente plejeboliger og 9 aflastningspladser, som er en del af Sankt Lukas Stiftelsen og ligger sammen med de fleste af Stiftelsens øvrige tilbud på Stiftelsens smukke matrikel i Hellerup. Lindely har driftsoverenskomst med Gentofte Kommune.

Som forstander på Lindely er du den øverste ansvarlige for at sikre den daglige drift af plejehjemmet på et højt fagligt niveau og i overensstemmelse med Stiftelsens værdier, der har fokus på, at se det enkelte menneske og sikre alle en kærlig og omsorgsfuld pleje. Samtidig er du ansvarlig for videreudvikling af Lindely – både i forhold til ny viden på ældreområdet og i forhold til at sikre, at Lindely fortsat er en god og spændende arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø.

Endelig er du som forstander også en del af Stiftelsens ledergruppe, og som sådan med til at præge livet og udviklingen på Stiftelsen.

Læs hele stillingsopslaget her:  Stillingsopslag