(udløbet) Kommunikationschef til Sankt Lukas Stiftelsen

Har du lyst og evner til at bygge en helt ny kommunikationsenhed op? Har du en stærk kommunikationsfaglighed – og erfaring med at bruge den? Veksler du nemt mellem det strategiske niveau og ”hands-on”-opgaver? Og vil du være en del af en organisation, der hver eneste dag arbejder med velfærdsopgaver, der kommer samfundets sårbare til gavn?

 

… Så er du måske vores nye kommunikationschef.

 

Du får en bred vifte af opgaver, og du kommer i berøring med alle aktører hos Sankt Lukas Stiftelsen. Du får mulighed for at synliggøre de værdier, erfaringer og den faglighed og viden, som kendetegner Stiftelsen. Din helt centrale opgave bliver at professionalisere vores kommunikationsindsats.

 

Sankt Lukas Stiftelsen er en erhvervsdrivende almennyttig fond med en sund økonomi. Stiftelsen råder over ca. 34.000 m2 i Hellerup, hvor mange af Stiftelsens aktiviteter er samlet. Stiftelsen beskæftiger i alt godt 450 medarbejdere og 100 frivillige og har driftsaftaler med regioner og kommuner.

 

Sankt Lukas Stiftelsen hviler på et stærkt folkekirkeligt værdigrundlag.

 

Se en uddybende job- og personprofil ved at trykke her.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør Henrik Nedergaard på telefon 5179 7950 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231 eller e-mail mi@genitor.dk.

 

Du kan søge stillingen via www.genitor.dk.

 

Ansøgningsfrist er den 27. maj 2021.