Dedikeret kok eller økonoma søges til Sankt Lukas Køkkenet

Kunne du tænke dig at lave mad til både hverdag og fest til beboere på vores plejehjem og hospice samt børn i vores daginstitution og dermed være med til at skabe glæde i hverdagen? 

Som organisation er Sankt Lukas Stiftelsen i en rivende udvikling både i opgaver og i omfang, og organisationen præges af en sund og velfungerende kultur med høj trivsel og god ånd, der klart kan mærkes, når man træder ind af døren.

Du vil blive en del af et køkken, som står for mad på Stiftelsen. Det betyder, at du til dagligt vil være med til at lave 500 portioner mad – koldt som varmt – til ca. 200 brugere.

For alle vores brugere er måltiderne en vigtig begivenhed på dagen. Det gælder for patienterne på vores hospice, beboerne på vores plejehjem, børnene i vores daginstitutioner, og alle andre som nyder godt af vores mad.

Udover at lave mad til de nævnte brugere, står vi også for mad til husets arrangementer, kurser, møder og selskaber – dvs. alt fra sandwich til festmiddage.

Vi tilbyder dig, at du bliver en del af godt køkkenteam med ambitioner om at give vores beboerne og børn en dejlig madoplevelse.

Et job med plads til at være dig selv og faglig og personlig udvikling, hvor 2 dage ikke er ens. Et job hvor vi har travlt, men en hverdag med mindre arbejdspres, end hvad der normalt kendertegner kokke- og køkkenjobs.

For at få succes i jobbet skal du elske at lave velsmagende mad som ser lækkert ud og vækker beboernes appetit. Hos køkkenet på Sankt Lukas Stiftelsen er mad ikke bare mad, men en del af en måltidsoplevelse. Når vi oplever, at maden bliver et af dagens glædelige højdepunkter, er vi lykkedes med vores mission.

Om dig

  • Du har relevant og solid erhvervserfaring fra køkken
  • Du er dygtig, initiativrig og fuld af gode ideer til, hvordan vi kan lave god mad hver dag samtidig med at videreudviklet vores køkken
  • Du har både blik for detaljen og kan bevare overblikket
  • Du er venlig, hjælpsom og har lyst til at indgå i et team af dygtige kollegaer
  • Du har gå-på-mod, kan give den en skalle når det gælder, er fleksibel og ikke mindst mødestabil

Lyder ovenstående noget for dig, vil vi glæde os til at høre fra dig.

Mere information Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte kok Lone Kragh Johansen på telefon 30 85 24 83.

Ansøgning Stillingen er på fuldtid. Arbejdstid veksler mellem 8.30-16.30 eller fra 10.30 til 18.30, og der vil jævnligt være weekend vagter. Løn efter kvalifikationer og en god pensionsordning. Vi følger Regionernes overenskomst.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Send din ansøgning og CV til job@sanktlukas.dk senest mandag den 28. februar 2022 kl. 12.00.

Skriv “Køkkenmedarbejder” i titelfeltet. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.