DAGINSTITUTIONEN LUNDEGÅRD SØGER UDDANNET PÆDAGOG (START 16. AUGUST 2022)

Brænder du for at arbejde med børn i alderen 0-6 år? Har du lyst til at blive en del af den integrerede daginstitution Lundegård, hvor omsorg, nærhed og fællesskab er i højsædet, og hvor du kan medvirke til at at gøre en forskel for børnene og give dem en god start på livet?

Om jobbet

Lundegård er en selvejende integreret daginstitution med plads til ca. 87 børn i aldersgruppen 0-6 år. Vi er fordelt på to huse med kort afstand imellem. Det giver os den fordel at være store på papiret, og lille i arbejdet med børnene i hverdagen.

Vi søger en uddannet pædagog, der primært vil blive tilknyttet børnene i vuggestuen. Du bliver del af et team på ca. 16 dedikerede kolleger, der arbejder tæt sammen på tværs af de to huse.

I Lundegård betragter vi børnene som landets vigtigste og fineste råstof, og vi har fokus på at skabe læringsrum, hvor små verdensborgere bliver (ud)dannet. Dine værdier og faglighed vil derfor have stor betydning for vores valg. På vores hjemmeside www.sanktlukas.dk under Lundegård, kan du læse mere om, hvilke værdier vi lægger vægt på i Lundegårds Styrkede Pædagogiske Læreplan 2022.

Lundegård er en del af Sankt Lukas Stiftelsen med mange traditioner og aktiviteter, der vægtes højt. Det giver børnene adgang til flere sider af livet, f.eks. i forhold til ældre via plejehjemmet, vores hospice og kirken. I Stiftelsens smukke gamle park, der danner rammen om vores hverdag, hersker en uhøjtidelig landsbyatmosfære, som både børn og voksne nyder.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et meningsfyldt job, hvor du er med til at give børnene et godt udgangspunkt i livet. Hos os vil du opleve et godt arbejdsmiljø med en god stemning og en respektfuld omgangstone. Der vil være stor mulighed for faglig udvikling og vi har en kultur, hvor vi lægger stor vægt på at give og modtage feedback og styrke hinandens faglighed. Vi ser interaktionen med børnene som det vigtigste og lægger stor vægt på at have en høj faglig normering.

Om dig

Vi søger en kollega, der:

  • er uddannet pædagog
  • vil gøre en forskel for det enkelt barn/ børnegruppen
  • har en legende adfærd i øjenhøjde med børnene (lyttende og relationel)
  • handler anerkendende i hverdagen
  • tager ansvar og er tydelig i din kommunikation (vejledende)
  • kan arbejde med relationer i små- og større børnegrupper
  • trives i et miljø, hvor målsætning, struktur og pædagogiske handlinger afspejles i vores evalueringer
  • opsøger faglig udvikling og sparring, herunder at modtage og give feedback

 

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tiltrædelse 16. august 2022.

Løn og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst med Kommunernes Landsforening efter reglerne om Ny Løn.

Sankt Lukas Stiftelsen er en ikke-ryger arbejdsplads.

 

Ansøgning 

Send din ansøgning senest den 11. juli mærket ”Pædagog” vedlagt eksamenspapirer til:

Leder Mona Poulsen

lundegaard-job@sanktlukas.dk

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Børneattest og straffeattest skal fremvises ved ansættelse.

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk