Børnefysioterapeut søges til Lukashuset – aflastning, lindring og hospice for børn og unge

Er du børnefysioterapeut og har du lyst til at arbejde med børn og unge, der er ramt af livstruende sygdom? Kunne du tænke dig at blive del af et tværfagligt palliativt team, hvor helhedspleje, familiecentreret pleje og aflastning er i højsædet? Så er du måske vores nye fysioterapeut og kollega i Lukashuset.

Om jobbet

Vi søger en fysioterapeut på 15 timer om ugen til Lukashuset, der tilbyder aflastning og lindring for børn og unge i forbindelse med livsbegrænsende sygdom og livsafslutning.

I Lukashuset, som er en del af Sankt Lukas Stiftelsen, modtager vi børn og unge i alderen 0-18 og deres familier. Vi har plads til fire familier ad gangen og modtager patienter fra hele landet. Indlæggelsestiden varierer fra få dage til måneder.

I Lukashuset er indsatsen tværfaglig med fokus på det hele menneske og på symptomlindring af fysisk, psykisk, social, åndelig og eksistentiel karakter. Opholdet i Lukashuset skal styrke den enkelte familie til at håndtere hverdagen med et livstruet sygt barn/ung og dermed øge livskvaliteten for hele familien. Indsatsen målrettes derfor ikke kun patienten, men også søskende og forældre.

Du vil indgå i et team, hvor det tværfaglige samarbejde vægtes højt. Ud over dig som fysioterapeut, omfatter det tværfaglige team sygeplejersker, overlæger, en psykolog, en pædagog, en socialrådgiver, en præst, en huskunstner, en hospitalsklovn og frivillige.

Om dig

Vi søger en fysioterapeut, som:

  • gerne har erfaring med træning, rådgivning og vejledning i forhold til børn og unge med særlige behov og er interesseret i at arbejde med livstruede syge børn/unge og deres familier
  • er fleksibel, initiativrig, god til at samarbejde og til at skabe relationer i børn-, unge- og voksenhøjde
  • er struktureret og kan både arbejde selvstændigt og tværfagligt
  • har gode samarbejdsevner og kan formidle viden og idéer
  • er nysgerrig og anerkendende
  • kan bidrage aktivt til den faglige udvikling i Lukashuset
  • kan bidrage positivt til det gode arbejdsmiljø og tværfaglige samarbejde.

Vi tilbyder

Du bliver del af et højt specialiseret hospice, hvor både patient og pårørende er i centrum, og hvor vi arbejder med helhedsorienteret pleje. Du vil indgå i et fællesskab med inspirerende, engagerede og dygtige kollegaer, hvor vi har stort fokus på arbejdsglæde og på at sikre et godt arbejdsmiljø med en høj grad af psykologisk tryghed og feedback-kultur. Der vil være rig mulighed for faglig og personlig udvikling, og du vil få mange spændende og udfordrende opgaver, som du selv er med til at forme og udvikle. Du vil få mulighed for sparring med fysioterapeuter inden for samme speciale på tværs af landet og deltage i tværfagligt samarbejde internt og med hospitaler, kommuner og andre institutioner.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er på 15 timer om ugen, fordelt på 3 dage.

Tiltrædelse den 1. oktober eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår efter Regionernes overenskomst for ikke-ledende ergoterapeuter, fysioterapeuter og jordemødre (33.21.1)

Vi indhenter børneattest på alle medarbejdere.

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV til indi@sanktlukas.dk senest 16. august 2022, kl. 12.00

For yderligere information er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Inger Thing Dittmann på tlf. 24902491 eller på mail: indi@sanktlukas.dk (holder ferie i uge 30, 31 og 32)

I ugerne 30, 31 og 32 kan Hospicechef Signe Hørlück kontaktes på tlf. 25228726 eller på mail: siho@sanktlukas.dk.

Du er også velkommen til at komme forbi og besøge os.

 

Om Sankt Lukas Stiftelsen

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk