Afdelingssygeplejerske søges til plejehjemmet Lindely

Er du en erfaren og fagligt dygtig afdelingssygeplejerske, som sætter en ære i at motivere og udvikle dit team? Så er den her stilling måske lige noget for dig.

Om os

Lindely består af 65 permanente plejeboliger fordelt på fire etager. Plejehjemmet drives af Sankt Lukas Stiftelsen i Hellerup. Vi er en del af en lille ’landsby’ med bl.a. en daginstitution, en kirke, et hospice og en skøn park omkring os.

Vi, dine kommende kollegaer, er en mangfoldig gruppe af engagerede og dygtige afdelingssygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, aktivitetsmedarbejdere samt et par søstre fra Sankt Lukas Stiftelsen, der arbejder sammen om at yde omsorg og pleje til beboerne på Lindely.

Vi lægger vægt på at bevare den enkelte beboers selvbestemmelse og har stort fokus på det enkelte menneske og dets livshistorie. Vi tilstræber høj faglighed i det daglige arbejde, både i forhold til de pleje- og sygeplejefaglige behov og forebyggende indsatser.

Om jobbet

Vi er i gang med at styrke arbejdet omkring kerneopgaven og den personcentrerede omsorg. Dette kræver et endnu større fokus på faglighed, og derfor søger vi en ny afdelingssygeplejerske, der kan bidrage til at styrke vores teams, ledelsesmæssigt såvel som sygeplejefagligt.

Som leder for ca. 34 medarbejdere bestående af en SOSU-medarbejdere og en faglig leder, får du det overordnede ansvar for, at plejen til beboerne bliver løst med høj sygeplejefaglig standard og med størst mulig individuel hensynstagen til den enkelte beboer.

Vi lægger stor vægt på samarbejde og på, at det skal være rart at gå på arbejde. Du kommer derfor også til at spille en vigtig rolle i forhold til at videreudvikle og sikre en kultur, hvor det gælder om at spille hinanden gode og løse opgaverne i fællesskab.

Du vil få stor medindflydelse på at udvikle din lederprofil, og der er gode uddannelsesmuligheder.

Om dig

Du har meget gerne erfaring fra tidligere lederstilling – og gerne en teoretisk lederuddannelse. Har du ikke sidstnævnte, er der mulighed for at få en via os. Herudover forestiller vi os, at du kan krydse de fleste af følgende kompetencer af:

  • Du er sygeplejerske med stærke faglige kompetencer og stor viden om den ældre medicinske patient
  • Du er god til at motivere andre og har stærke kommunikative evner
  • Du har økonomisk tæft og forståelse for at bringe det ind i driften
  • Du har erfaring med at navigere i en travl hverdag med den enkelte beboer i centrum og de pårørende som medspillere
  • Du er tryg i et arbejdsfelt med stor politisk bevågenhed og krav om høj faglig standard
  • Du trives med at være en del af et større hus, både ift. resten af ledergruppen på plejehjemmet, men også i Sankt Lukas Stiftelsen som helhed
  • Du er en god kollega med positiv tilgang til samarbejde – og gerne humoristisk sans

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende lederoverenskomst mellem den faglige organisation og Kommunernes Landsforening. Der vil være mulighed for en fornyet lønforhandling efter endt prøveperiode.

Sankt Lukas Stiftelsen og Lindely er en ikke-ryger arbejdsplads.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV senest fredag den 20. januar 2023 mærket ”Ansøgning afdelingssygeplejerske” til mail: awg@gentofte.dk 

Vi forventer at afholde samtaler henholdsvis den tirsdag den 24. januar 2023 samt onsdag den 25. januar 2023. Tiltrædelse senest den 1. marts 2023.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte konstitueret forstander Sara Bülow Wolsgaard på 2113 3579/awg@gentofte.dk. Det er ligeledes muligt at få fremsendt stillings- og funktionsbeskrivelse.

Vi glæder os til at høre fra dig. Du er mere end velkommen til at komme forbi og se huset.

 

Lindely er en del af Sankt Lukas Stiftelsens plejehjem og har driftsoverenskomst med Gentofte kommune.

Sankt Lukas Stiftelsen er en over 120 år gammel organisation og en mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk.