(udløbet) Administrationschef – ansøgningsfrist 31.08.2021

På Sankt Lukas Stiftelsen søger vi en administrationschef, der motiveres af at blive en krumtap i vores hverdag. Du skal bl.a. styrke koordineringen og professionaliseringen af vores administration, herunder økonomi, HR og IT, samt opgaverne i vores serviceafdeling, rengøringsafdeling og køkken. Med den nyoprettede stilling ønsker vi desuden at udvikle en forbedret ejendomsadministration samt at nytænke vores ejendoms- og udlejningsvirksomhed.

Som administrationschef refererer du direkte til vores administrerende direktør. Du vil have dagligt samarbejde med ansatte og brugere på alle niveauer på Stiftelsen, og du vil være i kontakt med eksterne leverandører af varer og tjenesteydelser. Du må meget gerne være ambitiøs og have potentiale til at agere på vicedirektørniveau.

For at lykkes i stillingen har du dokumenteret erfaring med ledelse af ledere og administrative processer. Du er ikke bange for selv at give en hånd med i ’maskinrummet’, når det er nødvendigt, og du har blik for udvikling og kvalitetssikring. Du kender til forvaltningsjura, økonomi- og ressourcestyring, personalepolitik, IT mv. Du kan desuden demonstrere en evne til at håndtere bygningsdrift og ejendoms- og udlejningsvirksomhed. Særligt sidstnævnte kræver et vist kommercielt fokus.

Sankt Lukas Stiftelsen er en erhvervsdrivende almennyttig fond med en sund økonomi. Vi råder over ca. 34.000 m2 i Hellerup, hvor mange af vores aktiviteter er samlet. Vi beskæftiger i alt godt 450 medarbejdere og 100 frivillige og har driftsaftaler med regioner og kommuner.

Sankt Lukas Stiftelsen hviler på et folkekirkeligt værdigrundlag.

Du kan læse med om stillingen på Genitors hjemmeside, hvorfra du også har mulighed for at søge stillingen.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte administrerende direktør Henrik Nedergaard på telefon 5179 7950 eller partner i Genitor Sebastian Volkers på telefon 3141 1334 eller
e-mail sv@genitor.dk.