Lindely Plejehjem – 2 Aftenvagter- Ansøgningsfrist – Løbende

Har du lyst til at være aftenvagt på Plejehjemmet Lindely,  Hellerup, så læs med her.

Hvem er vi?
Vi er en skøn gruppe af mangfoldige, engagerede og dygtige SSH’er og SSA’er, der hver anden uge om aftenen, går på arbejde som ”gæster” i 74 beboeres hjem, nemlig på Plejehjemmet Lindely.

Vi er to kolleger på hver etage, der hjælpes ad, dvs. at du skal have ansvaret for 8-9 beboere, som du også bliver aften-kontaktperson for. Vi har en ansvarshavende funktion, der går på tværs af etagerne og hjælper med at spille os bedre og støtter os i de sygeplejefaglige opgaver.

Vi er en del af Sankt Lukas Stiftelsen familien, hvilket betyder at vi bor roligt, midt i en lille ”landsby” med børnehave, hospice, kirke og park omkring os i et smørhul i Hellerup.

Generelt er Lindely kommet godt igennem Corona-belejringen og nu er ved at gå i gang med vores kerneopgave arbejde. Det betyder, at vi skal arbejde videre med princippet om, at vi arbejder som gæster i beboerens hjem, fremfor at beboerne bor på vores arbejdsplads. Vi vil tilstræbe at mest muligt af den enkelte beboers autonomi bibeholdes, med mindst mulig brug af institutionstankegang, ud over de rutiner der er strengt nødvendige for driften. Vi vil interessere os for det enkelte menneske og deres livshistorie, mens vi naturligvis også forholder os til diagnoser og plejefaglige overvejelser.

Sankt Lukas Stiftelsen og Lindely er en ikke ryger arbejdsplads. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem den faglige organisation og Kommunernes Landsforening.

Vil du med på rejsen?

Hvem er du?

  • Du skal kunne se dig selv ind i de holdninger vi beskriver ovenfor.
  • Du er uddannet SSA eller SSH.
  • Du taler og skriver flydende dansk.
  • Du har hovedet skruet godt på, har pli, hjertet på rette sted og er mødestabil.

Du er tryg ved anvendelse af IT og vedkender dig nødvendigheden af den plejefaglige dokumentation, der skal til på et plejehjem anno 2021. Vi anvender omsorgssystemet Nexus og skal nok lære dig op/ støve dig af, så du føler dig tryg ved det.

Vi sørger for en ordentlig opstart for dig, du får en buddy tilknyttet, og vi passer godt på dig i starten.

Til gengæld forventer vi også at du er topmotiveret og er villig til at bruge dig selv og din faglighed i omgangen med og plejen af de ældre mennesker, der har været med til at skabe vores velfærdsamfund.

Du er meget velkommen til at kigge forbi og hilse på, helt uforpligtende, og få en rundvisning.

Ring til Sara, afdelingssygeplejerske på tlf. 2113 3579 vedr. rundvisning.

Ansøgning + CV skal sendes til Sara Wolsgaard, afdelingssygeplejerske, på awg@gentofte.dk så hører du fra os indenfor få hverdage, vedr. indkaldelse til samtale.  Da sommerferien nærmer sig holder vi løbende samtaler, så skriv eller ring hellere i dag end i næste uge.

Bedste hilsener

Tine, forstander på Lindely