Livsmod-foredrag med Connie Hedegaard den 31. oktober

Livsmod-foredrag med Connie Hedegaard

Vores LIVSMOD-aftener byder på sang, hovedforedrag og mulighed for spørgsmål og debat. Den 31. oktober er der foredrag med Connie Hedegaard, som vil fortælle, hvordan hun finder plads til håb og LIVSMOD i en tid, hvor klimakatastroferne bliver flere og rykker tættere på.

Hvordan bevarer vi håb og tro på fremtiden?

Klimaændringerne er en realitet, og deres konsekvenser bliver stadigt tydeligere og mere alvorlige.

Hvordan er det muligt at opretholde optimisme og LIVSMOD, når man ser, hvad der er ved at ske for den klode, som vi elsker, og som vores børn og børnebørn også gerne skulle kunne opleve?

Det er en sag, som ligger Connie Hedegaard meget på sinde. Hun er forhenværende miljøminister, klima- og energiminister, EU-kommissær for klima, journalist, tidligere chef for Radioavisen og har også stået i spidsen for FN’s Klimakonference i 2015. I dag fortsætter hun utrætteligt med at tale miljøets sag som formand for Danmarks grønne tænketank Concito.

Kom og hør Connie Hedegaard fortælle om, hvordan hun finder plads til håb og LIVSMOD i en tid, hvor klimakatastroferne bliver flere og rykker tættere på.

Om LIVSMOD-aftenerne

Hver LIVSMOD-aften byder på sang, hovedforedrag og mulighed for spørgsmål og debat. Vi serverer i løbet af aftenen et glas vin eller saft samt lidt snacks. Arrangementet varer cirka to timer.  

Mødetid og sted

Tirsdag den 31. oktober kl. 19.00 i Sankt Lukas Stiftelsens smukke festsal. Indgang gennem hovedporten på hjørnet af Tuborgvej og Bernstorffsvej 20 i Hellerup. Der er god mulighed for parkering ved hovedindgangen og på Bernstorffsvej.

Pris og tilmelding

Enkelt aften inkl. forplejning 80 kr. Alle tre LIVSMOD-aftener 200 kr. Billet købes ved at sende beløbet til MobilePay 60364 med teksten: dit navn + ”Livsmod”. Hvis du ikke har adgang til MobilePay, kan du kontakte Jakob Rönnow på jaro@sanktlukas.dk

Arrangør

Sankt Lukas Stiftelsen. Udvalget: medlemmer af Lukas Fællesskabet Linda M. Rönnow og Hanne Pedersen, hospicepræst Mette Devantier og seniorpræst Jakob Rönnow

Sankt Lukas Stiftelsen er et forunderligt sted, der gennem årene har givet – og stadig giver – mennesker livsmod og håb. Med afsæt i det kristne budskab om næstekærlighed har Stiftelsen i mere end hundrede år arbejdet for at drage omsorg for udsatte grupper i samfundet og indgyde børn, ældre, voldsramte kvinder og alvorligt syge håb og LIVSMOD. Det er med udgangspunkt i denne historie, at vi ved disse LIVSMOD-aftener hvert efterår forsøger at belyse begrebet livsmod fra forskellige vinkler.