Mødestedet

At dele nogle timer med andre mennesker, som har lyst og tid til en kop kaffe og en snak. Det er udgangspunktet for samværet i Sankt Lukas Stiftelsens sociale café Mødestedet.

Alle hverdage byder Mødestedet pensionister og andre interesserede indenfor til et trygt fællesskab og en bred vifte af aktiviteter, der giver glæde, ny livslyst og støtte til at klare dagligdagens udfordringer.

Man er velkommen til ”bare at være” i Mødestedet, eller man kan spise frokost med de andre gæster, med de ansatte, der driver Mødestedet, eller med de frivillige, som hver dag er med til at skabe varme og nærvær. Man er også velkommen til få ”kaffe med samtale”, som er Mødestedets særkende. Stedets leder og/eller en frivillig medarbejder har hver dag sat tid af til samvær med mennesker, der har brug for at tale med et andet menneske.

Gæster i Mødestedet kan desuden deltage i en bred vifte af mangeartede fællesaktiviteter, som drives af frivillige og brugerne selv. Her er en litteraturgruppe, en akvarelmalingsgruppe, en håndarbejdsgruppe, der strikker tæpper til ulande. Her er en ’snakkegruppe’, hvor der er hyggelig samtale, som er i centrum, og her er en fællessangsgruppe. Grupperne kan variere afhængigt af gæsternes ønsker.

Aktiviteter

Mødestedet huser forskellige temagrupper. Er du interesseret i at deltage, kan du kontakte Mødestedet på tlf. 3945 5200 eller mail: moedestedet@sanktlukas.dk. Eventuelle ændringer i programmet adviseres på Mødestedets opslagstavle.

Litteratur, mandage kl. 12.30 –14.00. Gruppeleder: Lydia Knudsen

Håndarbejde, tirsdage kl. 10.00 –14.00. Gruppeleder: Vibeke Antonsen

Tirsdagssamvær med fællessang, oplæsning og kaffebord tirsdage kl. 14.00 –15.30. Gruppeleder: s. Ingrid Gerner

Fællessang, torsdage kl. 15.00 – 16.00 v/Mødestedets Kor. Gruppeleder: s. Ingrid Gerner

Tegning og maling, fredage kl. 10.00 –12.00. Gruppeleder: Eva Telling

Uanset gruppetilhørsforhold eller ej er der anledning til at deltage i kaffe med samtale mandag – fredag kl. 14 – 15.30

Caféen

Café Mødestedet er et hyggeligt samlingssted, hvor det også er muligt at få en kop kaffe, kage eller frokost til rimelige priser.

Mødestedet deler lokaler med Lindely, der ligger i dejlige og rolige omgivelser i forbindelse med Sankt Lukas Stiftelsens parklignende have. Besøgende i Caféen er meget velkomne til at benytte haven.

Medarbejdergruppen består af:

søster Ingrid Gerner, daglig leder
og ca. 10 frivillige medarbejdere

Åbningstider

Café Mødestedet har åbent mandag – fredag kl. 10 – 16.
Der er lukket i jul og nytår og en kortere periode i løbet af sommeren.

Transport

Bus nr. 21 & 185 er nærmeste busser.

Velkommen!

Kontakt

Besøgsadresse

Café Mødestedet
(Indgang gennem Lindely)
Sankt Lukas Vej 9A og 9B, stueetagen
2900 Hellerup

Tlf: 3945 5206
Mail: moedestedet@sanktlukas.dk

Søster Ingrid Gerner

Søster Ingrid Gerner


3945 5206
inge@sanktlukas.dk